Autosport

SvenskaRaceFans

Racefanspodden #11 Sten, sax, påse

Racefanspodden #11: Sten, sax, påse

Nöjda, överväldigade och med akut sömnbrist sammanstrålar SRF:s John Sempill, Jacob Fredriksson, Anders Nilsson och Ronnie Larsson Miles för att sätta ord på en fantastisk racehelg. Bland annat snackas det MotoGP, F1-kval och det ekonomiska läget i Marcus Ericssons Sauber.

Vad tyckte du om avsnittet? Hör av dig och berätta. Skicka ett mail eller fortsätt diskussionen i sociala medier #racefanspodden. Genom att prenumerera på Racefanspodden kan du vara säker på att alltid få det senaste avsnittet uppdaterat direkt i mobilen. Vi finns både på Itunes och Acast.3032 VISNINGAR
RONNIE LARSSON MILES
ronnie@svenskaracefans.com
4/9/2016 7:45:00 AM

  Artikelkommentarer
CROSS Artikelkommentarsfunktionen stängd

Fler artiklar om Racefanspodden

Racefanspodden #27: May the downforce be with you
Racefanspodden Halvvägs in i F1-säsongen är det dags att stämma av läget i mästerskapet. Vad har hänt, vad har inte hänt och vad kommer att hända härnäst? Dessutom görs ett desperat försök att en gång för alla fastställa Racefanspoddens position som Sveriges mest transparenta racingpodd.
8/8/2016 2:57:00 PM

Racefanspodden #26: Inför Tysklands GP
Racefanspodden Veckans avnsitt av Racefanspodden blir en specialare. Vi tittar närmare på förutsättningarna inför Tysklands Grand Prix och tar dig med på ett varv runt Hockenheimring. Allt till arga toner av Rammstein och finstämd tysk schlager.
7/29/2016 2:50:00 PM

Racefanspodden #25: Rise of the Felix
Racefanspodden För en gångs skull handlar inte veckans stora svenska racingnyhet om Marcus Ericsson i Formel 1. I veckan blev det officiellt att Felix Rosenqvist ska testa för storteamet Chip Ganassi Racing i amerikanska Indycar-serien. Detta efter att ha totaldominerat senaste Indy Lights-deltävlingen i Toronto. Dessutom snackar vi MotoGP, förutsättningarna inför Ungerns GP och huruvida Apple i nästa steg mot världsherravälde kommer att köpa upp F1.
7/21/2016 6:00:00 AM

Racefanspodden #24: Janne "Flash" Nilsson
Racefanspodden Det är svårt att inte älska Janne "Flash" Nilsson. Men förutom att vara en helskön kille, är han framförallt en jävel på att köra racerbil. Och att driva team. Och att lotsa fram nya talanger. Och att försvara sporten han älskar till sista blodsdroppen. Vi fick en pratstund med Janne; om uppväxten i Karlstad, framgångsåren i Formel 3, steget över till standardbilar och hur det är att sova i samma bil som Kenny Bräck.
7/15/2016 6:00:00 AM

Racefanspodden #23: Hasse Wängstre
Racefanspodden Få har gjort mer för svensk motorsport än Hasse Wängstre. Efter den egna racingkarriären gick han på 70-talet vidare till att själv driva racingstall. Sedan dess har Hasse haft ett finger med i spelet hos de flesta av våra största racingstjärnor – Ronnie Peterson, Stefan ”Lill-Lövis” Johansson och Kenny Bräck för att nämna några. Vid 81 års ålder har han lagt tiden som förbundskapten, mekaniker och mentor bakom sig. Fast det betyder inte att han sitter hemma och rullar tummarna. Långt ifrån
7/7/2016 6:00:00 AM

Racefanspodden #22: Homer Hamilton
Racefanspodden Det viktiga 22:a avsnittet av Racefanspodden. Vi knyter ihop säcken efter Europas Grand Prix och låter Jacob Fredriksson prata av sig efter det traumatiska slutet av Le Mans 24 timmars. Dessutom har vi hittat ytterligare en distinkt skillnad mellan Nico Rosberg och Lewis Hamilton.
6/25/2016 4:28:00 PM

Racefanspodden #21: En röst i natten
Racefanspodden Racefanspodden klämmer in ett specialavsnitt om Le Mans 24 timmars. SRF:s sportvagnsorakel Gergei Farkas poddar nattetid från Le Mans presscenter och delar med sig av upplevelserna från ett av racingvärldens mest klassiska lopp.
6/19/2016 8:44:00 AM

Racefanspodden #20: Det är ju inte golf
Racefanspodden Racefanspodden fyller 20 avsnitt. Det firar vi med att dra osedvanligt visa slutsatser efter Kanadas GP och går på djupet inför Baku och det kanske snabbaste stadsloppet i modern tid. Dessutom delar Jacob Fredriksson med sig av varför han älskar Le Mans 24 timmars så mycket så att det nästan gör ont i bröstet.
6/17/2016 8:37:00 AM

Racefanspodden #19: Silly season
Racefanspodden Racefanspodden analyserar Valentino Rossis senaste seger i MotoGP, drar förutsättningarna inför Kanadas GP och tar tempen på decenniets kanske hetaste silly season inom F1. Vi börjar dock med att prata igenom det som förra veckan kom att bli en mycket svart racehelg med inte mindre än tre tragiska dödsfall, vad som hände och de faror som på ett eller annat sätt alltid kommer att vara förknippade med motorsport.
6/10/2016 2:25:00 PM

Racefanspodden #18: Vi gräver oss ut
Racefanspodden Vilken racehelg det var! I Monte Carlo fick vi se Lewis Hamilton tillbaka i topp, däckstrul, regn och ett Sauber som för en gång skull stal rubrikerna ... fast inte på ett bra sätt. Dessutom tittar vi närmare på Alexander Rossis historiska seger i Indy 500 och tar reda på varför segraren prompt ska dricka mjölk efter loppet.
6/3/2016 12:00:00 PM